dinsdag 18 oktober 2011

douchegordijn


En dan heb je opeens behoefte aan een nieuw douchegordijn. In de meeste winkels zijn die behoorlijk duur en/of ondoorzichtig. Daarmee vielen ze voor mij dus af. De oplossing was heel simpel, maar ik ben er erg blij mee: Ik heb 2 meter doorzichtig tafelzeil bij Blokker gekocht (nog geen 3,50)En daar met doorzichtig garen wat ik in mijn voorraad vond en een microtexnaald aan de bovenkant een omslag van 4 cm mee vastgezet. Daarna met de perforator op regelmatige afstand gaatjes geponst.
En zie daar een eenvoudig netjes functioneel doorzichtig douchegordijn.
(Doorzichtig is bij ons belangrijk omdat je anders geen licht hebt bij het douchen, het licht zit aan de andere kant van het gordijn )
Heel wat goedkoper dan die dingen van 20 euro en meer in de winkels en 't ziet er gewoon goed uit. Een eenvoudige vreugde die ik toch even met jullie wil delen.
Ik heb nog bedacht of ik de gaatjes moest verstevigen, maar heb daar voor de eerste keer van afgezien. Gekochte douchegordijnen scheuren op den duur ook uit. Eerst maar eens zien hoe lang deze mooi blijft. Na ruim 1 week ziet alles er in ieder geval nog goed uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten