maandag 9 april 2012

Babyzoon is geboren!


Tot slot nog wat foto's van onze jongste zoon.

Naamslinger


Gelukkig wisten we bij de laatste twee echo's dat het een jongen is, dus durfde ik eindelijk ook een naamslinger te maken.

Lodger wrapper / wikkeldeken


Het meest praktische wat ik tijdens de zwangerschap gemaakt heb, is deze wikkeldeken. Heerlijk zacht van nicky en stenzo katoen. Baby ligt er dagelijks in en als ie een keer vies is, wordt ie met de grootst mogelijk spoed gewassen en gedroogd. Ik denk dat ik er nog maar een moet maken. Zoonlief wilde graag helpen en is dol op strijken, wel met koude strijkbout!

knuffelkoord en speenkoord


Voor zoonlief maakte ik ook nog een knuffelkoord en een speenkoord. De lintjes komen van kleurenmix.nl De clips kocht ik bij brocante roosjes.

labeldoekjeVoor onze zoon maakte ik tijdens de zwangerschap een aantal leuke kleine knutsels. Een van de eerste is dit labeldoekje. Tot nu toe nog niet eerder vertoond vanwege de letter en de kleurencombinatie. Maar nu zoonlief geboren is, mogen jullie er allemaal van meegenieten.

tasje


Weer eens even mijn blog bijwerken. Dit tasje maakte ik voor Sinterklaas voor mijn moeder. Gemaakt naar het eerder genoemde tassenpatroon en gemaakt van stevige Ikea-stof.