zondag 22 november 2009

eigen naaiplekje


De laatste tijd kon ik niet meer lekker naaien. M'n naaiplekje (de eetkamertafel) was in gebruik genomen door mijn man (studie). En het was al nooit zo'n ideale plek omdat de kamer er nogal rommelig door werd. Na een speurtocht door het huis, heb ik m'n naaiplekje gevonden. Een stukje van de bijkeuken, bij de wasmachine, droger en kat. Maar het is een lekker lichte ruimte, met aan twee kanten uitzicht op de tuin. Ik kan m'n naaispullen gewoon laten liggen en heb alles lekker bij elkaar! 'k Heb via marktplaats een bureautje en een bureaustoel gekocht en mijn man heeft planken voor me opgehangen. Toen nog een tochtje naar Ikea voor wat opbergdozen. En ziedaar: mijn eigen naaiplekje! Ik ben er blij mee!

2 opmerkingen:

 1. Heerlijk he als je een plekje hebt waar je al je rommel kan laten liggen en de volgende keer zo weer verder kan gaan. Ik heb dat nu ook en ben er erg blij mee!
  Heb jij een patroon van de ballonhoes die je hebt gemaakt? Ik wil dat ook graag een keer proberen voor Olaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het patroon voor de ballonhoes zelf getekend. Volgens een handleiding hiervoor op Sancho. Maar als u mij een mailtje stuurt, wil ik 'm wel proberen in te scannen en te mailen.
  't Is een goed gelukt patroon dat een mooie ronde bal oplevert.
  Groetjes,
  Naat

  BeantwoordenVerwijderen